faroer eilanden, vakantie,cook eiland,eilanden nieuw zeeland, aitutaki, cooks eilanden, travel and cook, the cook island, cook eilanden kaart, eiland zeeland, pacific eilanden, air rarotonga, stille zuidzee eilanden, eilanden stille oceaan, stille oceaan eilanden, cooks island, cooks islands, cookislands, cool islands, klimaat cook eilanden, cook island news
browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Cook Islands

Waar?


De groep eilanden in de stille oceaan: De Cook Islands zijn te vinden ongeveer halverwege tussen Nieuw-Zeeland en Hawaï. Het land bestaat uit 15 afzonderlijke eilanden negen in de Zuidelijke groep en zes in de Noordelijke groep. Twee van de eilanden zijn onbewoond. Ze zijn verspreid over 2,2 miljoen vierkante kilometer van de oceaan, die is een gebied ter grootte van India. En 1600 km scheidt het verst ten noorden van het verste zuiden.


Alle eilanden in de Cook Islands

Alle eilanden in de Cook Islands

Hoe is het er?
Ieder eiland is uniek velen hebben prachtige lagunes en Aitutaki is vermeld in diverse boeken als één van de plaatsen iedereen moet zien voordat ze sterven! De lagune is zo levendig blauw zou je denken dat het was geschilderd die kleur. Volgens de wet, mag er geen gebouw op een eiland hoger zijn dan de hoogste palmboom!  Het zand is wit, als je reis je brengt naar de buitenste eilanden, de enige voetafdrukken in het zal de jouwe. En het leven beweegt met (zéér) een rustig tempo de rest van de wereld bestaat niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.